Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-09@05:39:28 GMT

نکاتی کاربردی برای افزایش قدرت یادگیری

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۱۱۴۷

 به خرداد ماه که می‌رسیم، تب امتحانات پایان ترم در بین دانش آموزان حسابی داغ می‌شود، پدر و مادر‌ها تلاش خود را به کار می‌گیرند تا فرزندانشان در محیطی آرام و به دور از تنش مطالعه کنند، اما با این حال بسیاری از دانش آموزان دچار استرس‌ می‌شوند.

امتحانات پایان ترم با اینکه از هفت سالگی تا ۱۸ سالگی همراه دانش آموز است، اما  همواره آنها را دچار استرس‌ می‌کند، وجود این تنش‌ها طبیعی است؛ جالب است که با گذشت سال‌ها نه تنها این استرس کاهش نمی‌یابد بلکه هر ساله بیشتر می‌شود و دلیل آن هم حساس شدن شرایط  و دشوار شدن درس‌هاست که بسیاری از دانش آموزان را گرفتار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روش درست مطالعه، برنامه‌ریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، هدفمندی، دوری از استرس و اضطراب، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و  مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که باید در طول دوران مطالعه مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.

خوب است بدانید امتحانات پایان ترم را می‌توان با آرامش کامل و برنامه‌ریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی پشت سر گذاشت و با خیال راحت برای سال تحصیلی جدید آماده شد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه امتحانات شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش‌های موفقیت را کسب کنید و نتیجه‌ای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.

 

پویا علاالدینی شورمستی روان‌شناس و مشاور اظهار کرد: حداکثر زمانی که افراد می‌توانند فکر خود را بر موضوعی م تمرکز کنند بیش از ۳۰ دقیقه نیست، یعنی باید سعی شود حدود ۳۰ دقیقه بر یک مطلب تمرکز کرد یا مطالعه داشت و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه استراحت کرد سپس مجددا با همین روال شروع به مطالعه کرد.

این مشاور ادامه داد: پیش از مطالعه از مصرف غذا‌های چرب و سنگین خودداری و چند ساعت پس از صرف غذا مطالعه را آغاز کنید، چون پس از صرف غذای سنگین بیشتر جریان خون متوجه دستگاه گوارش می‌شود تا به هضم و جذب غذا کمک کند و لذا خونرسانی به مغز کاهش می‌یابد و از قدرت تفکر و تمرکز کاسته می‌شود.

علاالدینی شورمستی با اشاره به اینکه دانش آموز ان باید از مصرف خودسرانه دارو خودداری کنند، گفت: از مصرف دارو هم خودداری کنید، همچنین غذا‌های آردی مثل نان قندی قدرت ادراک و تمرکز را کاهش می‌دهد، نوشابه‌های گازدار هم چنین تاثیری بر عملکرد مغز دارند.

وی یادآوری کرد: نکته‌برداری روشی بسیار مناسب برای مطالعه نکات مهم است؛ در این روش شما بعد از درک مطالب، بصورت کلیدی نکات مهم را یادداشت می‌کنید؛ در واقع کلمه کلیدی کوتاه‌ترین، راحت‌ترین، بهترین وپرمعنی‌ترین کلمه‌ای است که با دیدن آن، مفهوم جمله تداعی  و به خاطر آورده می‌شود.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: استرس تمرکز گوارش دانش آموز ذهن مطالعه حافظه یادگیری روانشناس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۱۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند

وزیر علوم گفت: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال‌های اخیر در دانشگاه‌ها به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین باشد و به اقتدار ملی منجر شود و اخبار این تولیدات علمی زمانی به خوبی منتقل می‌شود که رسانه‌های بومی و دانشجویی به آن بپردازند - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محمدعلی زلفی‌گل همزمان با برگزاری آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی تیتر 13 که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مشهد، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌کند، بنابراین نشریات دانشجویی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وی افزود: رونق نشریات دانشجویی در سال های اخیر و توجه آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگناهای موجود، پویا، و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی ماست.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری تصریح کرد: اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست و این درحالی است که دانشگاه ها به دلیل داشتن مجموعه های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند.

زلفی‌گل گفت: حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سال های اخیر در دانشگاه ها به حدی است که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی منجر شود.

وی عنوان کرد: با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی، می‌توان جهش نوینی در تولید آثار رسانه ای دانشجویی با رویکرد حل مسئله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاوردهای آن منتشر کرد .

 وزیر علوم تحقیقات و فناوری تاکید کرد: انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی انجام می‌شود که رسانه و نشریات با ظرفیت بومی به آن بپردازند.

وی گفت: رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند با پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • منطق آمریکایی‌ها قلم‌کردن پاها و خلع سلاح است
  • فناوری قدرت ساز و ثروت ساز است
  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • روایت تسنیم از اشتیاق معلم نمونه کشور برای تعلیم و تربیت
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • چه عواملی در محیط کار استرس‌زا است؟
  • آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی