Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-09@03:54:15 GMT

چگونه قدرت یادگیری را افزایش دهیم؟

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۰۵۶۷۶

چگونه قدرت یادگیری را افزایش دهیم؟

زهرا سرمست کارشناس ارشد مشاوره در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: یکی از عواملی که باعث پیشرفت تحصیلی می‌شود و حتی مطالعه را لذت بخش‌تر می‌کند، یادگیری صحیح است و هرچه قدرت یادگیری بالاتر رود به همان میزان کیفیت مطالعه نیز افزایش می‌یابد و باید تلاش کرد تا با روش‌های مؤثر قدرت یادگیری را تا حد زیادی ارتقا داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: قدرت یادگیری از طریق دیدن، شنیدن و بیان کردن ۳ برابر می‌شود و اگر نوشتن هم به این عوامل اضافه شود قدرت یادگیری ۴ برابر خواهد شد که در هنگام مطالعه یادداشت برداری، نکته برداری، خلاصه نویسی و مشخص کردن کلید واژه‌ها باعث ماندگاری بیشتر مطالب در ذهن و یادآوری راحت‌تر خواهد شد.

سرمست بیان کرد: در بالا بردن قدرت یادگیری ویژگی‌های فردی نقش بسزایی دارد که با توجه به این موضوع افراد از نظر نوع یادگیری به ۳ دسته تقسیم می‌شوند که شامل افراد بصری یا دیداری، سمعی یا شنیداری و حسی جنبشی است که هر کدام در ادامه توضیح داده خواهد شد.

کارشناس ارشد مشاوره اظهار داشت: افراد بصری یا دیداری این گونه اند که عکس ها، حرکات و حتی جای مطالب را در داخل کتاب خیلی خوب به ذهن می‌سپارند و نوشتن، تقسیم بندی و خلاصه نویسی و دیدن تصاویر به این اشخاص در یادگیری کمک زیادی می‌کند.

او تصریح کرد: برخی افراد سمعی یا شنیداری هستند یعنی با شنیدن می‌توانند مطالب را به راحتی یاد بگیرند که معمولا این اشخاص با صدای بلند درس می‌خوانند و فیلم‌ها و صدا‌های ضبط شده آموزشی به آن‌ها در یادگیری کمک می‌کند و نکته قابل توجه این است که بالا بردن مهارت بهتر گوش دادن در افزایش قدرت یادگیری آن‌ها بسیار مؤثر است.

زهرا سرمست ادامه داد: دسته سوم یعنی افراد حسی جنبشی کسانی هستند که با استفاده از حواس پنج گانه خود با مطالب ارتباط برقرار می‌کنند این گروه با آزمایش کردن، تجربه کردن، حس کردن ولمس کردن مطالب را یاد می‌گیرند این دسته هنگام مطالعه معمولا قدم می‌زنند یا با چیزی بازی می‌کنند و یا مرتب محل درس خوانندشان را تغییر می‌دهند.

او: هر کدام از این ویژگی‌ها نقطه ضعف و یا قوت نیست بلگه جز ویژگی‌های شخصیتی و ذاتی اشخاص است که اگر در یادگیری به این ویژگی‌ها و خصوصیات توجه و دقت کافی شود گامی مهم در افزایش قدرت یادگیری افراد برداشته خواهد شد و به طبع آن موفقیت و پیشرفت تحصیلی ارتقا می‌یابد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مشاوره تحصیلی حافظه و یادگیری اهمیت مطالعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۵۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا

متخصص چشم‌پزشکی با اشاره به افزایش سرطان‌های سطح چشم، از تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرارگرفتن در معرض آلودگی هوا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا پیمان امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آن‌ها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: چشم عضو بسیار مهمی در بدن است که عملکرد و نقشی حائز اهمیت در بدن دارد، در واقع چشم برقرارکننده ارتباط افراد با پیرامون است که اطلاعات بسیار زیادی را از محیط را از طریق بینایی دریافت می‌کند.

وی با بیان اینکه چشم عضوی بسیار ظریف و حساس است که می‌تواند به راحتی متحمل آسیب شود، افزود: هنگامی که افراد به صورت مداوم با مواد سمی در ارتباط باشند، مشکلات و آسیب‌هایی متوجه چشم آن‌ها خواهد شد که ارتباط بعضی از این آسیب‌ها با آلودگی هوا به اثبات رسیده و بعضی دیگر بر پایه فرضیات است و علم در این زمینه هنوز تکمیل نشده است.

متخصص چشم‌پزشکی و عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان تصریح کرد: افراد مبتلا به گلوکوم یا آب‌سیاه با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا شاهد تشدید بیماری خود خواهند بود، همچنین بیماری دیابت تأثیر اثبات‌شده‌ای بر شبکیه چشم دارد و آلودگی هوا بر تشدید دیابت افراد نیز تأثیرگذار است.

پیمان ادامه داد: مشکلات سطح چشم از جمله حساسیت، سوزش، خارش و عوارض خشکی چشم نیز با قرارگیری در معرض آلودگی هوا تشدید می‌شود و با تجربه روزهای آلوده، افراد درگیر با مشکلات مذکور علائم شدیدتری را تجربه خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه بیماری‌هایی از جمله آب مروارید نیز با سموم ارتباط دارند، گفت: به‌طور کلی قرارگیری در معرض سموم منجر به تشدید بعضی علائم و بروز زودتر آن‌ها می‌شود و طی ۱۰ تا ۱۵ سال اخیر شاهد شیوع بیشتر بعضی بیماری‌های مرتبط با چشم از جمله سرطان‌های سطح چشم بوده‌ایم.

متخصص چشم‌پزشکی و عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه تأثیراتی که آلودگی هوا بر سلامت افراد می‌گذارد بر هیچ فردی پوشیده نیست، اضافه کرد: به‌طور قطع نمی‌توان اعلام کرد که افزایش سرطان‌های سطح چشم به دلیل آلودگی هوا بوده است، اما طی سال‌های اخیر تنها عاملی که تشدید شده است، آلودگی هوا و در معرض سموم محیطی قرار گرفتن به‌شمار می‌رود.

کد خبر 751413

دیگر خبرها

  • ۷ ویژگی افرادی که در کودکی کمبود محبت داشته‌اند
  • افرادی که در کودکی محبت ندیده‌اند، این ۷ ویژگی را دارند
  • هوش مصنوعی عمر باتری سامسونگ گلکسی S25 را افزایش می‌دهد
  • افرادی که در کودکی محبت ندیده اند این ۷ ویژگی را دارند
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • خیرین مدرسه‌ساز بزرگ‌منش و اثرگذار هستند
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • چه عواملی در محیط کار استرس‌زا است؟
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟